[Spacer] custom-final [Spacer]
Subscribe with your email address to receive the first products and the latest information from the habit of lust

Te rifitosh kenaqesine e humbur!

E martuar prej 25 vjetëve. Seksi me bashkëshortin ishte bërë rutinë. Për shumë vite u përpoqa ta bëj më eksitues duke luajtur role dhe duke provuar pozicione të reja. Por nuk zgjaste. Seksi u bë diçka që duhet bërë, më shumë se sa diçka që ne na shijonte. Unë e ndjeja që po më rrëshqiste, dhe druhesha se herët a vonë ai do të më tradhëtonte me një grua tjetër. Pasi dëgjova disa biseda nga gra që flisnin për disa produkte që ekzaltojnë burrat, u bëra kurioze dhe shkova të shikoj për se bëhej fjalë. Burrit tim i pëlqen shumë kënaqësia gojore, dhe mua m’u desh kohë të mësohesha. Kështu që bleva nje xhel që quhet Great Head Oral Tropical Punch. Salca ime e preferuar. I dha atij shumë kënaqësi dhe ai më do mua, dhe unë e pëlqej shijen. Ai s’po ngopej me kënaqësitë orale, kështu që thashë të provoja një produkt tjetër. Doja diçka që do të përmirësonte intimitetin tonë, diçka të ngrohtë, dhe pashë Sensations. Ky është një lubrifikant ngrohës dhe kur e provuam për herë të parë, ndezi atë çka na bashkoi si dikur. Jam shumë krenare të them që që prej 2 eksplorimeve tona të para, kemi shumë produkte për të provuar në çdo moment që do mbahet mend.

share
103

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *