[Spacer] custom-final [Spacer]
Subscribe with your email address to receive the first products and the latest information from the habit of lust

Të dhënat mbi: Lubrifikantët

Të dini se c’lloj lubrifikanti është i duhuri për ju, ka rëndësi për ruajtjen e shëndetit vaginal. Ky informacion në lidhje me lubrifikantët tanë me barazpeshë pH do t’ju ndihmojë të merrni një vendim të informuar në lidhje me përdorimin e lubrifikantit të duhur.

Lubrifikantë me bazë uji.
• Zakoni i Epshit ofron dy lubrifikantë me bazë uji: Seductive Spotlight dhe Just Like Me.
• lubrifikantët me bazë uji janë mëse te përshtatshëm për përdorim të përditshëm.
• lubrifikantë me bazë uji janë të tretshëm në ujë, që do të thotë se ata thithen nga indet vaginale dhe ndihmojnë me thatësinë vaginale.
• Seductive Spotlight dhe Just Like Me, janë të përshtatshëm për t’u përdorur gjatë raportit seksual dhe me lodra.
• Seductive Spotlight dhe Just Like Me, janë pa paraben, pa glicerinë, pa estrogjen, pa aromë
dhe mjaft xhentil edhe për gratë më të ndjeshme.
• Seductive Spotlight dhe Just Like Me, replikojnë lubrifikimin natyror të një gruaje.

Lubrifikantë me bazë silikoni.
•Zakoni i Epshit ofron dy lubrifikantë me bazë silikoni: Pure Pleasure dhe Simply Silk.
• Lubrifikantët me bazë silikoni kanë një cilësi të vecantë ata janë jo-ngjitës.
• Lubrifikantët me bazë silikoni nuk thithen nga lëkura si lubrifikantët me bazë uji. Kjo do të thotë se zgjasin shumë më tepër (pak sasi shkon gjatë), gjë që bën përzgjatjen e ekperiencave intime seksuale dhe lorjave anale.
• Lubrifikantë me bazë silikoni nuk treten në ujë, në këtë mënyrë ata janë zgjedhja e shkëlqyer për t’u përdorur gjatë këtyre aktiviteteve.
• Pure Pleasure dhe Simply Silk, janë pa glicerinë, duke i bërë ata të sigurt për gratë që
kanë alergji apo janë të ndjeshme ndaj glicerinës.
• Pure Pleasure dhe Simply Silk, janë te pasuruar me Vitamine E për të ndihmuar në përmirësimin dhe
ruajtjen e shëndetit vaginal të një gruaje, sepse Vitamina E promovon shërim.
• Lubrifikantë me bazë silikoni nuk duhet të përdoren me lodra që janë bërë nga silikoni.
Kjo është për shkak se lubrifikantët me bazë silikoni mund të dëmtojë materiale silikoni. Megjithatë, Pure Pleasure dhe Simply Silk, jane një përjashtim; ata janë të sigurt për t’u përdorur me çdo lloj lodre.

Lubrifikantë lozonjar.
• Zakoni i Epshit ofron dy lubrifikantë lozonjar: Sensations dhe Whipped
• Lubrifikantët lozonjar kanë një cilësi unike. Këta lubrifikantë eventualisht absorbohen në lëkurë por deri atëhere mund të ndihmojnë të bëni paralojen të zgjasë më gjatë.
• Lubrifikantët lozonjar përdoren kryesisht për paraloje, seks oral, dhe masturbim per mashkullin.
• Sensations është ideal për paraloje dhe aktivitetet gojore, pasi ka një element ngrohje që
mund të përdoret në zona të ndryshme erotike të trupit.
• Whipped ka një cilësi të butë kremoze dhe është ideal për masturbimin e organit mashkullor, sidomos i shoqëruar me një mëngë mastrubuese.
• Whipped është një lubrifikant që përmban elemente nxitës që ndihmojnë në intensifikimin e kënaqësise dhe eksitimit.

share
48

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *