[Spacer] custom-final [Spacer]
Subscribe with your email address to receive the first products and the latest information from the habit of lust

Kërkuesja e kënaqësisë

Mesazh nga: kërkuesja e kënaqësisë
Cfare jane zonat erogjene? Ku gjenden ato? A jane te ndryshme midis meshkujve dhe femrave?

Zakoni i epshit:

E dashur këkuese e kënaqesisë

Termi zona erogjene përshkruan nje numër te pjesëve në trupin e njeriut te cilat janë shumë të ndjeshme ndaj prekjes. Cdo njeri ka pjeset e tij/saj më të ndjeshme ose  zonat e nxehta .

Këtu hyn në skenë pjesa më e bukur ajo e paralojës që zbulon këto zona tek partneri/partnerja.
Në pergjithesi zonat më të nxehta ose më të ndjeshme në trup janë :
thithkat, buzët, testikujt, koka e penisit, qafa, klitorisi, buzët e vaginës. Megjithatë shumë njerëz janë të ndjeshëm edhe ndaj prekjeve te veshëve, pjesës së pasme të qafës, pjesës së brendëshme të kofshëve ose ne fund te kurrizit. Në rast se doni të gjeni zonat erogjene te partnerit përdorni disa nga produktet tona si më poshtë:
Bosom Buddy nxitës  epshi duke e aplikuar në buzë e thithka, Aura vaj masazhi apo Serenity duke e shoqëruar me një paketë zemre me ngrohje.  Pure krem nxitës.  Aplikoni një masazh duke patur sytë mbyllur me një maskë mëndafshi ky skenar  krijon një efekt enigme.
Ju e lini veten të lirë dhe partneri është i përqëndruar totalisht në zbulimin e zonave erogjene të cilat ju bëjnë të ndjeheni në qiellin e shtatë.
Nëpërmjet fuqisë së prekjes dhe produkteve nxitëse do të zbuloni zonat erogjene me këto teknikave të reja ose trukeve te vjetra kërkimi i kenaqesë është gjithmone i suksesshëm. Mos harroni që “borxhi” duhet kthyer.
Sinqerisht
share
36
1 Response

What do you think?

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *