[Spacer] custom-final [Spacer]
Subscribe with your email address to receive the first products and the latest information from the habit of lust

Arrow
Arrow
Shadow
Slider

Të dhënat mbi: Lubrifikantët

Të dini se c’lloj lubrifikanti është i duhuri për ju, ka rëndësi për ruajtjen e shëndetit vaginal. Ky informacion në lidhje me lubrifikantët tanë me barazpeshë pH do t’ju ndihmojë të merrni një vendim të informuar në lidhje me përdorimin e lubrifikantit të duhur.

Lubrifikantë me bazë uji.

share
46
E pasigurt per seks anal

E pasigurt per seks anal

Mesazh nga:  e pasigurt per seks anal

I dashur zakoniiepshit.com,

Bashkëshorti im ka kohë që shpreh dëshirën për të eksperimentuar me seksin anal. Unë një herë kam patur një eksepriencë të keqe dhe të dhimbshme dhe nuk mundem të relaksohem dhe të bie në paqe me këte ide.

share
119

Kërkuesja e kënaqësisë

Mesazh nga: kërkuesja e kënaqësisë

Cfare jane zonat erogjene? Ku gjenden ato? A jane te ndryshme midis meshkujve dhe femrave?

Zakoni i epshit:

E dashur këkuese e kënaqesisë

Termi zona erogjene përshkruan nje numër te pjesëve në trupin e njeriut te cilat janë shumë të ndjeshme ndaj prekjes.

share
31
Te rifitosh kenaqesine e humbur!

Te rifitosh kenaqesine e humbur!

E martuar prej 25 vjetëve. Seksi me bashkëshortin ishte bërë rutinë. Për shumë vite u përpoqa ta bëj më eksitues duke luajtur role dhe duke provuar pozicione të reja. Por nuk zgjaste. Seksi u bë diçka që duhet bërë, më shumë se sa diçka që ne na shijonte. Unë e ndjeja që po më rrëshqiste,

share
97
Toy Party

Toy Party

Humbja e virgjërisë, sepse të gjithë po e bënin, dhe dukej si gjëja e duhur për t’u bërë. Me tre fëmijë, pa burrë dhe pa një përvojë të vërtetë seksuale, ishte diçka e sikletshme për ta folur. Një ditë një mikeshë na ftoi një grup vajzash në një festë që po bënte në shtëpinë e saj.

share
77